22729
home,page-template-default,page,page-id-22729,stockholm-core-2.4.3,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,menu-animation-underline-bottom,,qode_menu_center,qode_sidebar_adv_responsiveness,qode_sidebar_adv_responsiveness_1024,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-24895

ÖVERSÄTTARGRUPPEN OKTAGON

SVENSKA YRKESÖVERSÄTTARE

Vi är en grupp professionella översättare med olika bakgrund och ämnesinriktning men samtliga med en bred, mångårig erfarenhet av översättning i olika sammanhang. Tillsammans täcker vi in sex olika språkkombinationer och ämneskunskaper inom en mängd vitt skilda områden, från cistercienserklostrens historia till tandimplantat.

Hos Oktagon får du direktkontakt med en egen översättare, utan mellanhänder. Det innebär:

• Ett personligt bemötande
• Snabba leveranser
• Smidiga lösningar
• Konkurrenskraftiga priser

Översättargruppen Oktagon

Alla Oktagons medlemmar är självständiga översättare med separata företag och uppdrag. Vi tror på att samarbete är det bästa sättet för små aktörer inom översättningsbranschen att kunna stå sig i konkurrensen och erbjuda mer omfattande tjänster och bättre kundservice. Därför har vi valt att starta det här nätverket, där vi drar nytta av varandras kunskap och erfarenhet, hjälps åt med större projekt och hänvisar kunder till varandra vid arbetstoppar och semestertider.

Vi är alla erfarna och publicerade översättare inom våra skilda områden, som bland annat omfattar tv, webb, affärsdokumentation, produktdokumentation och skönlitteratur. Vissa av oss hittar du i föreningar som Översättarcentrum och Medietextarna. Alla i Oktagon är också fullvärdiga eller associerade medlemmar i landets största översättarorganisation, Sveriges Facköversättarförening, SFÖ.

Svenska yrkesöversättare

När det gäller texter med hög synlighet (t.ex. produktkataloger, pressmeddelanden, webbplatser) är den språkliga kvaliteten av största vikt för att göra ett gott intryck. Det är lika självklart att anlita en professionell översättare som en professionell webbdesigner, layoutare eller copywriter – i synnerhet om du redan har lagt stora resurser på att ta fram ett bra material på originalspråket.

Enskilda presentationer av alla våra medlemmar, ämnesområden och språkkombinationer hittar du under rubriken Om oss. Där kan du själv välja den översättare som passar dig. Det går precis lika bra att skriva direkt till Oktagon så svarar någon av oss.

This website uses cookies.